0887 62 64 89

Независимо дали обожавате къдриците си или нямате търпение да ги изправите, трябва да признаете, че къдравата коса е доста секси. Има нещо много закачливо и весело в къдравите коси.

Приемете косата си

Ако спадате към категорията „Аз мразя къдравата си коса“ е време да спрете да упорствате срещу къдриците. Тук сме, за да ти помогнем да се справяш и да се научиш да обичаш къдравата си коса.

Този месец сме се посветили на естествената красота и на това да те научим да харесващ начина, по който изглеждаш. За да помогнем на всички жени с къдрава коса да се научат да обичат къдриците си, разговаряхме със стилисти, които ни дадоха няколко съвета. След като приключим се надяваме, че и вие ще обичате толкова къдриците си, колкото ние ги обичаме.

Често се противопоставяме на косата си и прекарваме дълги часове, за да постигнем прическа, която накрая не харесваме, жените с къдрава коса не знам дали осъзнават какви щастливки са?

В много отношения къдравите жени са уцелили златна мина. Не сте убедени? Ето няколко причини:

  • Винаги можете да направите някаква прическа в последния момент.
  • Винаги имате обем.
  • Сушенето продължава по-дълго заради естествената структура на косата.
  • Когато косата е къдрава не се налага да я миете всеки ден.
  • Нямате идея колко различни прически може да си направите!

Все още не сте убедени? Нека направим нещата забавни? Тъй като много момичета с къдрава коса се отегчават от вида на косата си, ще ви покажем начин да направите косата си по-лъскава. Опитайте това и ни кажете какво мислите!

След като нанесете крем за къдрава коса, извийте един кичур от косата си (около 2.5 см.) Изсушете косата с дифузер или като я мачкате леко.

След като напълно я изсушите, увийте отделните части около маша, като навивате в посоката на къдриците.

Нанесете продукт, който да държи къдриците заедно. Това е чудесен начин да сте себе си и косата ви да е по-лъскава. Дрю Баримор е вдъхновение за жените с къдрава коса, тъй като тя запазва къдриците, но ги укротява чрез пара в няколко къдрици.

В крайна сметка? Следващият път когато посегнете към пресата, помислете малко. Къдравата коса е забавна, закачлива, секси…. Тя е такава каквато искате да бъде! Жените пръскат стотици левове за продукти за къдрене и маши, за да постигнат визията, което вие имате безплатно!

Четете още

Leave A Comment

Предишна публикация:
7 грешки, които със сигурност допускате при сушенето със сешоар

Прочетете това преди следващото издухване на косата Познато ли ви това невероятно усещане, когато излизате от фризьорския салон с идеално...

Затвори