0887 62 64 89

Шампоанът L’Oreal Professionnel Serie Expert Intense Repair попада в категорията на шампоаните за интензивна грижа, които се грижат за сухата коса и я подхранват. С използването на този шампоан еластичната и мека коса е по-лесно постижима. Косата става здрава и сияйна. Уникалната система cuti liss, която се използва в шампоана L’Oreal Professionnel Serie Expert Intense Repair спомага за по-лесното стилизиране на косата. Използването на шампоана изисква да намокрите косата, да го нанесете и втриете в главата и да го измиете внимателно.

Шампоанът L’Oreal Professionnel Serie Expert Intense Repair е създаден, за да възстановява увредената коса и да я предпазва от по-нататъшно увреждане. Най-хубавото нещо за шампоана е, че има невероятен хидратиращ ефект, който прави косата по-силна и по-здрава. Леката формула, която се използва прави косата гладка и предотвратява заплитането. Това е един вид молекулярна прецизност в грижата за косата, тъй като перфектно засилва и съживява всяка фибра на косата. Продуктовата гама е изчерпателна и предлага много решения за всички видове коса.

Шампоанът L’Oreal Professionnel Serie Expert Intense Repair е сред първите и най-добрите системи за грижа за косата, които третират молекулярната структура на косъма от ядрото до повърхността. Основната съставка на шампоана е керамид – съставка, която придава блясък, защитава от UV лъчите и дълбоко подхранва косъма. Употребата на този шампоан възстановява косъма по здравословен за него начин и му придава жизненост. Той разполага с уникална технология с неофибрин, който подхранва целия косъм – и от вътре, и от вън.

Дълбокото подхранване, което предлага този шампоан на L’Oreal, оставя косата подмладена и свежа. Това е много напреднала формула, която прави косата красива и блестяща. Основното качество на този шампоан е, че неговата ефективност е повишена до максимум благодарение на силната и конструктивна формула, използвана за създаването му. В онлайн магазина за професионална козметика REA.bg може да поръчате шампоана L’Oreal Professionnel Serie Expert Intense Repair. Тук се предлагат и много други шампоани на L’Oreal Professionnel в зависимост от текстурата на косата, които можете да купите с няколко кликвания на мишката на атрактивни цени.

Четете още

Leave A Comment

Предишна публикация:
8 начина, по които правите косата си да изглежда по-рядка

Откажете се от тези лоши навици, за да придадете на косата си забележителен обем Освен ако не сте родени с...

Затвори