0887 62 64 89

Как да направим най-доброто от нашата къса, къдрава коса

Ако сте щастливки и имате къдрава коса, на първо място трябва да се чувствате благословени, а не прокълнати. Противно на това, което се разпространява в популярната култура, не винаги правата коса е предимство. Вярно е, че къдравата коса има нужда от повече поддръжка, но при правилна грижа и стилизиране къдравата коса може да изглежда зашеметяващо и да промени изцяло визията на човек. Ако косата ви е естествено къдрава, може да я подстрижете късо, за да е по-лесна за поддържане и пак да изглежда добре.

Най-хубавото нещо на това да имаш къдрава, къса коса е че трябват много малко усилия, за да изглежда добре. Редовно измиване и подхранване, редовно подстригване и да се уверите, че ще остане мека е всичко, което е необходимо. И дори тогава не сте ограничени до една прическа. Може да й направите най-различни прически като например добре оформена прическа с гел, остри етажи, наполовина къдрави кичури или пък подчертана със сладък бритон.

Най-популярната прическа за къдрава, къса коса е т.нар прическа боб (каре). Тази прическа включва подстригване на косата така, че да оформи лицето ви. Косата пада естествено и почти не се нуждае от поддръжка. Дори и на ветровито място, вие ще изглеждате елегантно и красиво, тъй като стилът на прическата е леко небрежен. За тези, които не искат да подстригват косата си твърде късо, могат да я подстрижат с дължина до брадичката и да я направят на етажи за повече ефект. Въпреки че етажите обикновено се правят на права коса, гъстотата на къдравата коса ги прави да падат по-добре.

Къдравата, къса коса обикновено е гъста и с много обем. Просто си направете бретон и ще промените визията си в по-сладурска. За официални случаи можете да направите къдрици, които да подчертаят лицето ви. Ъгловите прически също са много подходящи за къдрава, къса коса. Те са гъвкави, весели и лесни за поддръжка. Те са чудесен избор за тези, които нямат време, търпение или склонност към модата, като бизнес дами, млади майки, студенти и др.

Поддръжката на тези прически също е много лесна. Всичко, което трябва да правите е да миете косата си редовно и да я подстригвате от време на време. Ако сте проклинали къдриците си досега, е време да изпробвате някои от иновативните прически за къдрава, къса коса. Опитайте готини кичури, за да имате красива коса и да промените външността си. Хубавата прическа е нещо повече от това да изглеждате добре. Тя ви кара да се чувствате добре и харесвани, тоест с повече самочувствие.

Четете още

Leave A Comment

Предишна публикация:
Истината за секса, мастурбацията и косопада

Ако сексът или мастурбацията водеха до коспад, почти всички хора на Земята щяха да са плешиви. И все пак, има...

Затвори