0887 62 64 89

5-те най-популярни прически на знаменитости през 2013

Въпреки, че много знаменитости променят своите прически почти толкова често, колкото си сменят обувките, има някои прически на знаменитости, които продължават да са популярни дълго след като те са сменили стила си и са се ориентирали към нова тенденция.

1. Прическа на етажи в стил Дженифър Анистън

Прическа на етажи със средна дължина на Дженифър Анистън

Прическата на етажи със средна дължина на Дженифър Анистън

Прическите на етажи като тази, която Дженифър Анистън носеше в сериала „Приятели“ отново се връна на мода през 2013. Тази прическа със средна дължина присъстваше във всяко списание и се имитираше от фенове в цяла Северна Америка. Въпреки, че тази прическа никога няма да бъде толкова популярнa, колкото беше някога, стилистите по целия свят ежедневно получават запитвания за тази прическа. За щастие, прическата в стил Дженифър Анистън отново ще е популярна тенденция през 2014.

2. Секси, дълга прическа в стил Деми Мур

Секси, дългата прическа на Деми Мур

Секси, дългата прическа на Деми Мур

Жените с дълга коса винаги са мечтали за дългата, права, блестящо черна коса на Деми Мур. Нейната прическа е една от най-желаните в салоните. Всяка година много жени по целия свят разглеждат прическите на знаменитостите и копират тези, които им харесват.

3. Прическа за естествено къдрава коса в стил Сара Джесика Паркър

Къдравата, дълга прическа на Сара Джесика Паркър

Къдравата, дълга прическа на Сара Джесика Паркър

Къдравата прическа на Сара Джесика Паркър е любима на много жени с естествено къдрава коса и се очаква да се завърне на мода през 2014. Жените обожават тази прическа, защото е лесна, поддържа се лесно и изглежда секси. Само нанесете малко гел на мократа си коса като я намачкате леко, оставете я да изсъхне сама и може да продължите с другите си ангажименти. За съжаление тази прическа се получава само при жени с поне малко естествено къдрава коса.

4. Прическа в стил Фара Фосет

Прическата на Фара Фосет

Прическата на Фара Фосет

Фара Фосет е известна с небрежната си прическа, която беше много популярна по нейно време. Докато мъжете са били поразени от стила и красотата на тази млада дама, жените по целия свят тичаха към салоните, за да имат прическата на Фара Фосет. Нейната прическа остана на мода повече от 10 години, а през 2006 тази прическа беше актуализирана с леки промени от Бионсе. Въпреки, че тази прическа многократно е влизала и излизала от мода, нейната актуализирана версия ще бъде на мода през 2014, особено сред знаменитостите.

5. Късата прическа на Хали Бери

Късата прическа на Хали Бери

Късата прическа на Хали Бери

За тези, които се интересуват от секси, къси прически, прическата на Хали Бери от 2001 изглежда отново ще е модна тенденция през 2014. Тази лесна за поддържане прическа ще бъде фаворит на бизнес дамите и заетите майки през 2014, особено тези, които искат да имат секси прическа без да е нужно много време за това. За щастие тази прическа е толкова модерна, секси и стилна през 2013 колкото беше през 2001.

Прическите на знаменитостите през 2014 ще се появяват и развиват на базата на популярни прически от миналото, но с леки промени. Посетете вашия салон, за да разберете коя от прическите на знаменитостите е най-подходяща за вас.

Leave A Comment

Предишна публикация:
Как косата ми да расте по-бързо?

Да имаш дълга, здрава коса може да изглежда лесно за постигане, но не е точно така. Обикновено косата на човек...

Затвори