Valera Swiss Silent 6500 Light Ionic Rotocord

Цена: 156.00лв.
Производител:  Valera
Код на продукт:  SX6500Y RC
Наличност:  В наличност


Купи на изплащане с TBI BANK

Професионален сешоар Valera Swiss Silent 6500 Light Ionic Rotocord

 • DC-PRO мотор (с постоянен ток) с удължен живот на експлоатация
 • мощност 1800 W, сила на въздушната струя – 100 км/ч, 60 м3/h
 • йонен генератор
 • филтър със система Silent
 • супер гъвкав кабел с дължина 3 м и система Rotocord
 • 6 температурни настройки на въздушната струя
 • бутон за студен въздух
 • подвижен метален филтър
 • 2 професионални ултра тесни дюзи: една стандартна и една с фунция Touch Me , размери 6 и 7,5 см
 • възможност за добавяне на дифузер
 • супер лек, с тегло 425 гр

Мотор DC-PRO с удължен живот на експлоатация
Ултралеките DC-Pro мотори (мотори с постоянен ток) са двигатели от ново поколение. Благодарение на изключителната вентилационна технология на VALERA за професионални сешоари, DC-Pro моторите произвеждат много високо въздушно налягане, което позволява използването на по-тънки професионални стайлинг дюзи. Средният период на експлоатация на тези мотори е около 1 200 часа.

Функция IONIC CARE
Йонните генератори на Valera произвеждат милиони отрицателни йони. Те помагат на косата да поддържа оптимална хидратация, което я прави по-мека и по-лесна за разресване. Наелектризирането на косата, причинено от статично електричество, както и чупливостта са намалени.

Функция COLOUR CARE
Уредите с функция Colour Care действат в три направления - защитават цвета на косата, предотвратяват загубата на цвят и блясък и поддържат нейната естествена влажност.

Функция TOUCH ME - докосването е позволено!
Първата стайлинг дюза, която остава хладка - абсолютна новост на пазара за сешоари. Благодарение на иновативната си двупластова система за самостоятелно охлаждане дюзата не се загрява. Тя може да бъде пипана и да се върти във всички посоки по време на работа. Това позволява повече творчество, повече възможности за различни техники на работа, комфорт и безопасност.

Система SILENT
Иновативната, шумоабсорбираща конструкция на входящия въздушен филтър, прави Swiss Silent един от най-тихите професионални сешоари. Структурата тип лабиринт, дефлекторите и вложката от звукопоглъщаща пяна пренасочват звуковите вълни и ги абсорбират. Като резултат нивото на шума се намалява с около 50%.

Система ROTOCORD - без повече оплитане и усукване!
ROTOCORD е най-доброто решение за пълно предотврятяване на оплитането на захранващия кабел и за премахване на възлите, които често се образуват при работа със сешоара. Иновативното въртящо се устройство е интегрирано в захранващия кабел на професионалните сешоари и осигурява комфортна и спокойна работа. То е безопасно, супер леко, тествано по система NEMKO и патентовано. ROTOCORD е "Произведено в Швейцария".

Напишете ревю

Вашето име:
Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:Подобни артикули

Обади се
Viber чат