Начини на плащане

Предлаганите начини за плащане в rea.bg са :

 

Наложен платеж (плащане в брой при доставка)

Плащането е на цялата стойност ( посочена в имейла за завършена поръчка ) и се заплаща в български лева, директно на куриера или в офиса на Еконт при получаване на пратката.

 

Плащане с кредитна/дебитна карта онлайн

Плащането онлайн се извършва с лична кредитна/дебитна карта или карта на вашата фирма – при безопасни условия. rea.bg използва myPOS, международен картов оператор (за гарантиране на сигурността на транзакциите).

myPOS обработват плащания с всички видове карти - чип, ПИН, карти с магнитна лента и безконтактни карти на основните картови схеми- както и плащания с Apple Pay, Android Pay и LeuPay Wallet

За коректното извършване на транзакцията, чрез myPOS трябва да предоставиш кода на кредитната/дебитната карта (всички цифри от 4-те групи на лицевата страна на картата, без интервали), дата на изтичане и отпечатаните последни три цифри от гърба на картата с твоя подпис (в зависимост от картата, те могат да липсват). Независимо от валутата, с която разполагаш в сметката, транзакциите се извършват в лева според актуалния обменен курс, определен от твоята банка.

При плащане чрез myPOS, обработката на данните за твоята карта се извършва само и единствено от сървърите на myPOS. rea.bg не обработва и съхранява детайли относно твоята кредитна или дебитна карта.

Обади се
Viber чат