Липоразтворима топла кола-маска с масло от морков с каротин - 100 ml

Цена: 4.00лв.
Производител:  Depil-OK
Код на продукт:  310098
Наличност:  В наличност

Професионалната липоразтворима топла кола-маска Roll-On Compact Carotene съдържа масло от морков с каротин, което подхранва и защитава кожата благодарение съдържанието на Витамин А. Богата на Витамин Е, който предпазва от вредното влияние на слънцето.

Зареждащ патрон - оранжев (Морков)

Топлата кола - маска зареждащ патрон (100 ml.) е предназначена за еднократна употреба. На стайна температура е в полутвърдо състояние. Лесно се разтапя в предназначения за това уред. Предимствата й са следните:

  • ниска температура ( 38° C ), подходяща за чувствителна кожа. Не предизвиква изгаряния по кожата.
  • хигиенична и стерилна, тъй като е за индивидуална употреба
  • лесна за употреба благодарение на формата си, а именно – ролон. Движейки се по тялото, слоят кола маска бива регулиран от ролона. По този начин не се получава пренаслояване. Патронът покрива изцяло окосмената част

Изберете вида кола - маска според типа кожа.

Начин на употреба: Загрейте маската в подходящ уред, докато започне да се точи. Нанесете я на средно дебел слой в посока на растежа на космите и поставете отгоре лента за депилация. Маската не бива да засъхва, а само да се втвърди! Изчакайте да се втвърди и я издърпайте с рязко движение, като разтърквате кожата, придържайки я с другата ръка в основата на нанесения слой маска. След това погладете кожата, за да се успокои.

Напишете ревю

Вашето име:
Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:Подобни артикули

Обади се
Viber чат