0887 62 64 89

Сомбре, сплашлайтс, бронд и още нови техники за боядисване

Сомбре и балеаж все още са популярни сред най-добрите техники за боядисване от 2014, но цял куп нови интересни идеи също стават много популярни. Независимо дали се интересувате от най-новите техники за боядисване от подиума или предпочитате да изчакате, докато първо звездите приложат новата мода, разгледайте тези чудесни идеи за перфектно боядисване.

Да заложите на естествения вид с новите техники за боядисване, които все повече салони използват, е една възможност, но също така можете да се сдобиете с екстравагантен вид, като опитате временни лилави кичури, които бяха забелязани на подиума на Fashion Week. Научете повече за най-новите техники за боядисване, които може би си струва да опитате.

Бейби кичури

Един нов начин да си направите много деликатни и естествено изглеждащи кичури. При бейби кичурите се боядисва кичур с двойно по-малка дебелина от обичайната. Това означава, че боядисването отнема двойно повече време, но резултатът си заслужава. Бейби кичурите могат да бъдат направени само на малки участъци или на цялата коса, а поддръжката варира от 8 до 12 седмици, в зависимост от размера на участъка.

Бейби кичуриi

Скорошното преобразяване на Карли Клос в блондинка включва и няколко бейби кичури, което прави цялостното боядисване много по-естествено и затова това е една от най-добрите техники за боядисване за 2014г.

Сомбре

Ако смятате, че омбре ви идва твърде дръзко, сомбре има същия принцип, но е с по-естествен завършек. Докато при омбре кичурите има рязка граница между цветовете, която е най-подходяща за брюнетките, по-леката версия също стои страхотно на блондинките.

Сомбре

Сомбре се отличава като една от най-готините техники за боядисване за 2014г., особено ако сте блондинка и искате още да се изсветлите. Платинено русото беше много модерно тази есен, но ако не сте напълно готови да се подложите на голяма промяна, първо опитайте деликатното омбре.

Сплашлайтс

Идейни и придаващи ангелски вид, сплашлайт кичурите имитират ефекта на лъч светлина. Те не са толкова подходящи за жени, които искат по-изтънчен и естествен вид, но са идеалният избор, ако искате да рискувате.

Сплашлайтс

Използващи хоризонтална линия от обезцветител, обикновено около средата на дължината на косата, сплашлайтс кичурите определено изглеждат дръзко. Обаче, ако бързо ви омръзнат, за да ги премахнете е нужно да се изсветлите от кичурите до краищата и да си направите по-класическото омбре.

Балеаж

След силен старт благодарение на звезди като Джесика Бийл и Сара Джесика Паркър, които бързо го възприеха, балеаж все още е една от най-предпочитаните техники за боядисване на косата за 2014 г. Макар, че е добър избор за всеки цвят на косата, той стои особено забележително на блондинките.

Балеаж

Кичурите балеаж са вече добре установени, така че имате по-голям шанс да намерите опитен колорист, който да ги направи перфектно, за разлика от по-рискованите бейби кичури и сплашлайтс.

Омбре

Все още голяма мода на червения килим, цветът омбре изглежда не си отива. По-семплият ефект на сомбрето може да е по-подходящ за студените месеци, но все пак можете да запазите лятото, развявайки коса омбре.

Омбре

Звезди като Оливия Уайлд, Кейт Бекинсейл и Джесика Алба също се поддадоха на привлекателността на омбрето, правейки го една от най-предпочитаните техники за боядисване за 2014г.

Бронд

Ако не можете да решите дали да станете брюнетка или блондинка, косата бронд се завърна към миналата си популярност. Жизел Бюндхен беше отговорна той да бъде толкова харесван преди няколко години, а сега цвета бронд се завърна и е по-добър от всякога.

Бронд

Дженифър Анистън и Джулия Робъртс избраха тъмно златисто русото, но бронд подхожда идеално на повечето цветове на кожата и определено е модерен външен вид за есента.

Шамбре

Макар че звучи като вариация на бронд, шамбре всъщност е една от техниките за боядисване на 2014г. Комбиниращо основа в шампанско русо с омбре техниката, то не е толкова тъмно колкото бронд, така че е идеалният избор за по-изтънчените тъмни блондинки.

Шамбре

Може да опитате шамбре с по-драматичен омбре вид, или пък може да го пробвате с кичури балеаж за по-модерен външен вид, който не е толкова драстичен като по-светло русото, а придава разкошен нежен ефект.

Четете още

Leave A Comment

Предишна публикация:
ПРАВИЛНИЯТ начин от брюнетка да станете платинено руса

Наистина ли блондинките се забавляват повече? Социалната мрежа колективно ахна преди няколко седмици, когато Лена Дънам разкри, че е изсветлила...

Затвори