0887 62 64 89

Слушайте, дами. Имало ли е мъж в живота ви, който е имал нужда от помощ за косата си? И не сте знаели какво да направите? Предлагаме ви няколко съвета, за да направите справянето с косата на мъжа си малко по-мъжествено. Споделете тези четири неща с него и да се надяваме, че те ще му помогнат да се насочи в правилната посока.

Намерете фризьор

Дали е бръснар или фризьор – няма значение. Просто намерете фризьор, който харесвате и се подстригвайте винаги при него. Това прави всичко много по-лесно! Когато намерите прическата, която харесвате или искате да я промените малко, той ще знае най-добре как да помогне.

Подстригвайте се редовно

Ако искате да си пуснете коса като на Брад Пит, това е ок, но се уверете, че се подстригвате редовно (вашият фризьор ще знае как да ви помогне). Ако искате да поддържате косата си по-къса, ходете на фризьор на всеки четири до шест седмици. Жените не обичат неподържани коси.

Купете си някои продукти

Не, не използвайте пяната с миризма на цветя, която използва приятелката ви. Става дума за мъжки продукти. Заклевам се, че такива съществуват!

Поддържайте косата си

Подстригвайте се редовно, мийте косата си през ден, изплаквайте я след спорт, използвайте шампоан против пърхот, ако се налага и тн. Разбрахте, нали? Не си мислете, че да имате красива коса е запазено само за жените. Да имате красива коса означава, че се грижите за косата си и това е добре.

Добре, дами, мисля, че е достатъчно вашите мъже да знаят тези неща. Нашите мъже могат да бъдат мъжествени и едновременно с това да имат красива коса. Аз лично смятам, че използването на малко продукти за постигане на леко разхвърлян вид е много привлекателно. Вие какво мислите? Вашите мъже използват ли продукти за коса? Наложи се чудесна фризьорка да убеждава моят мъж да го прави, но той накрая се съгласи.

Четете още

Leave A Comment

Предишна публикация:
10 неща, които никой не ви казва за балсама

Балсамите винаги са били едни от онези трудни стилизиращи продукти, които трябва да овладеете. От много време се обсъжда дали...

Затвори