0887 62 64 89

Използвайте боите на Wella за постигане на професионални резултати

Малко марки могат да се конкурират с ниските цени и качествените бои, предлагани от Wella, една от любимите марки боя за коса днес. Wella е основана в края на 1880-те. Можете ли да повярвате? Колко други марки знаете, които са устояли на теста на времето повече от век?

След много години на промени, бизнесът на Wella процъфтя през 2000 година с лицензирането на няколко марки, между които Trussardi, Mont Blanc, Marc O’Polo, Max Mara и  Gerry Weber. Днес Wella е една от водещите марки продукти за коса сред фризьорите и най-уважаваната боя за коса в света.

Wella е международно призната за това, че предоставя професионално качество и предлага висококачествени бои за коси, които са едновременно нежни и силни. Компанията се разшири в Азия и Тихоокеанския регион и така разпространи своите иновации до четирите края на света. Trend Vision, годишното представяне на модните колекции на Wella, се е превърнало във вдъхновение за фризьорите по целия свят и продължава да провежда всеизвестния си конкурс между фризьори от цял свят, който насърчава творческия подход към прическите, в синхрон с основните ценности на Wella. През 2003 година Wella бе придобита от Procter & Gamble,  една от най-големите компании в историята и като част от  P&G Salon Professional, Wella е част от най-голямата компания за потребителски стоки в света. През 2008 година Wella постави началото на нов етап в своето развитие с нова визия и модернизирано лого, които подчертават традиционно близките отношения на марката с фризьорите, както и нейните основни ценности: лидерство в образованието, творческо вдъхновение и иновации на продуктите и услугите.

Wella пита: „Защо да плащане високи цени в салоните когато това не е нужно?“ Wella е една от най-рентабилните серии бои за коса на пазара днес. Повечето бои и балсами на Wella струват по-малко от 20 долара, но това не трябва да ви заблуждава. Wella предлага качество от най-висок клас и ви гарантира професионални резултати. Жените, които използват продуктите на Wella ще ви кажат, че те са напълно верни на марката, марка с безупречна репутация в продължение на повече от сто години!

Нежната формула на Wella дава наситени и дълготрайни резултати, както и 100% покритие на сиви и бели коси в допълнение към красивите цветове и нюанси. За разлика от много други бои, боите на Wella са нежни и безопасни. Те не само боядисват ефективно косата, но и съдържат витамини и подхранващи съставки, които защитават косата от увреждане и я правят мека и копринена на допир. Независимо дали искате да боядисате косата си кестенява, черна, червена или руса, Wella може да ви предложи най-подходящият за вас цвят.

Четете още

Leave A Comment